Camping

Chalet & Caravanpark de Vossenhoek biedt ruime, verzorgde staanplaatsen voor stacaravans en/of chalets. De plaatsen op de camping zijn voorzien van 16 Ampère electra en WIFI. Op bijna alle staanplaatsen is ruimte voor een auto en voor een sloep hebben we een plaats in onze haven. Voor seizoen 2018 hebben we een aantal royale, nieuw in te richten (huur)kavels vrij voor uw chalet of recente stacaravan.

Op het terrein is een gezellige speeltuin aangelegd voor de kleine gasten. Ook aan de jeugd is gedacht in de vorm van een tafeltennistafel en een ruim sportveld. Natuurlijk kun je ook gaan vissen in onze vijver, kanovaren of zwemmen in de buurt. Het park ligt op loopafstand van het IJsselmeer en er is volop horeca in RIJS én niet te vergeten: Sybrandy’s Speelpark.

Tijdens de zomermaanden worden tal van activiteiten georganiseerd op de camping. Maar ook door het creatieve Gaasterland Promotionteam en door de plaatselijke ondernemers. Markten in de dorpen, concerten in de Teatertún, noem maar op……. 

Toch voert RUST, zowel tijdens als buiten het seizoen, de boventoon op ons park.

KOMEN…… IS GENIETEN!

Aanstaande vrijdag 24 nov. 16.00-21.30 uur Warkums Erfskip geopend ivm Winterfair 2017 pic.twitter.com/TCA9…